بررسی های جدید محققان دانشگاه سیدنی استرالیا نشان میدهد میوه
به گزارش سرویس ترجمه
تأثیر ضد ویروسی این میوه قبل از بروز عفونت و در زمان وجود آن در مراحل مختلف چرخه بیماری آنفلوآنزا به اثبات رسیده است. محققان استرالیایی به تازگی دریافتهاند که در صورت وجود عفونت در یک سلول، مواد شیمیایی طبیعی مشتق شده از این میوهها، تأثیرات مهارکنندگی خفیفی از خود نشان میدهند و تأثیر قابل ملاحظهای در پیشگیری از انتشار ویروس به دیگر سلولها دارند.
همچنین آقطی میتواند واکنش سلولها را در برابر حمله ویروسها تقویت کند و نقشی مؤثری در تحریک سلولها نسبت به انتشار "سیتوکین" داشته باشد. سیتوکین، نوعی پیامرسان شیمیایی است که به منظور برقراری ارتباط میان انواع سلولهای بدن و ایجاد هماهنگی پاسخ کارآمد در راه مقابله با پاتوژنهای مهاجم، توسط سیستم ایمنی بدن آزاد میشود.
بررسی های جدید نشان میدهد خواص ضد ویروسی آقطی، میتوانند از سلولها در برابر آسیبدیدگیها محافظت کنند. علت این امر وجود رنگدانههای گیاهی "آنتوسیانیدین" است که دارای ترکیبات آنتیاکسیدانی هستند.
منبع:
آشنایی با فواید شیر سیر و روش تهیه آن
خواص دارویی برگ سنا برای سلامتی، لاغری و یبوست
تاریخچه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی